Sinterklaas komt naar Moskou!

Tot onze grote vreugde komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar Moskou toe! En wel op zaterdag 2 december van 12.00-14.00. Dit jaar gaan we Sinterklaas weer samen vieren met de NCM. Bij groep 1, 2 en 3 zal de Sint eerst langs komen in de klas en daarna hij alle Nederlandse kinderen begroeten in de “South Cafeteria” van de AAS. Het sinterklaascomité van de NCM en de Nederlandse School nodigt u en uw kinderen daarom graag uit.

Cadeau
U wordt verzocht voor uw kind een cadeau mee te nemen t.w.v. maximaal €15, welke sinterklaas tijdens het feest aan uw kind zal geven. Misschien ook leuk om een klein gedichtje erbij te doen van maximaal 4 regels, zodat de Sint of Piet dit kan voorlezen. Voor de ouders van groep 1, 2 en 3 kan het cadeautje met gedicht voor de les ingeleverd worden bij de juf of meester. Die zal zorgen dat het bij de Pieten terecht komt….

Locatie
Anglo American School of Moscow (AAS)- South Cafeteria
1 Beregovaya Street, 125367 Moskou.

Wij zoeken vrijwilligers

Wij kunnen alle handen gebruiken die ons willen helpen met het versieren van de zaal, schminken van de zwarte pieten, het begeleiden van de spelletjes en het opruimen naderhand. Neem aub contact met ons op via nlclubmoskou@gmail.com en geef aan waarmee u kan helpen.